Терапии

BDR БЕЗКРЪВНА ИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

BDR мезотерапия се използва за интензивна хидратация, стягане и лифтинг. Тя е безрискова неинванзивна мезотерапия с медицински резултати.

Посредством специална приставка със стерилни микроигли се правят около 60 000 микроперфорации на кожата на лицето, шията и деколтето (перфорация XL). По този начин активните съставки от прилаганите продукти попиват навсякъде в кожата. Регенерират структурата и подобрява еластичността. Резултатът е дълбока хидратация и силен лифтинг ефект. Всичко това се случва на ниво епидермис.

Методът е ефикасен, без странични ефекти и не уврежда клетките икапилярите. Подобрява мускулния тонус и връзката между мускули и кожа.

Може да се навлезе най-близо до окото, за да коригира мимическите бръчки, т.н. „пачи крак”. Със специален накрайник може да се обработи всяка бръчица поотделно – работи се по линията на бръчката или кожния дефект (перфорация XS).

BDR мезотерапията е много приятна и безболезнена. Включва също ивибрационен микромасаж – трептене 1000 пъти в минута , което
многократно ускорява процеса на регенерация и пречистването на ниво клетка.

Най-добър резултат се получава след 4 терапии в рамките на един месец, по една седмично, последвани от 4-6 поддържащи терапии, по една месечно.

Още след първата терапия разликата в изгледа на кожата е видима. Ефектът нараства в следващите дни при условие, че клиентът продължава да използва в къщи същите продукти за домашна употреба. В този случай действието им се натрупва, а ефектът се увеличава след посещение в студиото.

ПРОФИЛАКТИКА НА АКНЕ

Акнето е един доста неприятен проблем, лечението му е трудно и продължително. Също така важен и сложен проблем е премахването на белези от акне, защото те могат да продължат да ни тормозят и много дълго след справянето с акнето.

Един метод на лечение, който съчетава лечението на акне и белези, е лазерната терапия. Този вид терапия вече е доста популярна и достъпна в козметичните и естетични салони в България. Съществуват вариации в схемите и честотата на сеансите в зависимост от вида на лазерната техника използвана в съответния салон – от ежедневна терапия до терапия веднъж в месеца. Този тип процедури не са болезнени. Най-важното, което трябва да се знае за тях е, че задължително трябва да се ползва слънцезащитен дневен крем. Това всъщност важи и по принцип – кожата трябва винаги да се предпазва от слънцето, за да се избегне появата на петна.
В ИраДерм тези процедури се извършват целогодишно с ND:YAG 1064 .За най-добър резултат , терапията се прилага в интервал от 10-14 дни, в зависимост от кожата на клиента.Правят се между 3 и 5 процедури.